torsdag 30 januari 2014

Årsmöte!

I slutet på januari var det dags för årsmöte, tänk vad tiden går fort!
Under året har vi hunnit med att ställa ut bilder under både Kulturnatten samt vid två tillfällen i Domusmontern. Vi har gjort utflykter och kommit igång med fotokurs med hjälp av ABF. Men det roligaste av allt är att vi har fått hämta in fler stolar ifrån förrådet för att alla ska ha någonstans att sitta på fototräffarna :)
Fler medlemmar på fototräffarna har i sin tur bidragit till ett ökat intresse för månadens bild och alla månader har fått ett bidrag. Under årsmötet utsågs en vinnare och det blev Helena Lorentzen med den här fina septemberbilden:
För första gången på flera år blev det även Klubbmästerskapet av, det tävlades i klasserna färg och svart/vitt. Tyvärr har vi lite problem med att få in bilder på vinnarna men här är resultatet i text: 

Färg
Vinnarbilden tagen av Liselotte Kindberg Blixt, följd av tvåan  tagen av Emma Blomquist och slutligen trean även den tagen av Emma Blomquist.


Svart/vitt
Vinnarbilden tagen av Emma Blomquist, följd av tvåan tagen av Ann Simonsson och slutligen trean tagen av Pernilla Fransson.


STORT GRATTIS TILL ALLA VÅRA VINNARE!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar